Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7851
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | จักรี ทองเรือง | - |
dc.contributor.author | กาญจนารัตน์ อรุณรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2012-01-25T04:02:10Z | - |
dc.date.available | 2012-01-25T04:02:10Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7851 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | บูดู การผลิต | en_US |
dc.subject | อาหารทะเลแช่แข็ง วัสดุเหลือใช้ การใช้ประโยชน์ | en_US |
dc.subject | โปรตีน | en_US |
dc.title | บูดูปรุงรสพร้อมบริโภคที่ผลิตจากโปรตีนไฮโดรไลเสทของวัสดุเศษเหลืออาหารทะเลแช่เยือกแช็ง | en_US |
dc.title.alternative | Ready to eat seasoned budu produced from protein hydrolysate of by-products of frozen seafood | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
351119.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License