Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7851
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจักรี ทองเรือง-
dc.contributor.authorกาญจนารัตน์ อรุณรัตน์-
dc.date.accessioned2012-01-25T04:02:10Z-
dc.date.available2012-01-25T04:02:10Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7851-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectบูดู การผลิตen_US
dc.subjectอาหารทะเลแช่แข็ง วัสดุเหลือใช้ การใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.titleบูดูปรุงรสพร้อมบริโภคที่ผลิตจากโปรตีนไฮโดรไลเสทของวัสดุเศษเหลืออาหารทะเลแช่เยือกแช็งen_US
dc.title.alternativeReady to eat seasoned budu produced from protein hydrolysate of by-products of frozen seafooden_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
351119.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons