Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7749
Title: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องผลของการดัดแปรสตาร์ชกล้วยด้วยวิธีรีโทรเกรเดชันต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์และสมบัติทางรีโอโลยี
Other Titles: ผลของการดัดแปรสตาร์ชกล้วยด้วยวิธีรีโทรเกรเดชันต่อปริมาณสตาร์ชที่ทนต่อการย่อยด้วยเอนไซม์และสมบัติทางรีโอโลยี : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่อง
Effect of retrogradation modification on resistant starch content and rheological properties of banana starch
Authors: ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: สตาร์ช การวิเคราะห์;กล้วย
Issue Date: 2553
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7749
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
345660.pdf3.62 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons