Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7717
Title: | ผลของสมบัติทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม (แป้งมันสำปะหลังและแป้งสาคู) ต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ |
Other Titles: | Effect of physico-chemical properties of starch mixtures (cassava and sago) on cracker quality |
Authors: | เทวี, ทองแดง มุทิตา, มีนุ่น Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ข้าวเกรียบ;อาหาร;โภชนาการ;แป้งมันสำปะหลัง;แป้งสาคู |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7717 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 104.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstract | 143.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgement.pdf | Acknowledgement | 102.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 194.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 120.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 515.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 175.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 158.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 223.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 414.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.