Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7717
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เทวี, ทองแดง | - |
dc.contributor.author | มุทิตา, มีนุ่น | - |
dc.date.accessioned | 2011-11-29T08:32:12Z | - |
dc.date.available | 2011-11-29T08:32:12Z | - |
dc.date.issued | 2548 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7717 | - |
dc.description.sponsorship | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี. มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าวเกรียบ | en_US |
dc.subject | อาหาร | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en_US |
dc.subject | แป้งสาคู | en_US |
dc.title | ผลของสมบัติทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม (แป้งมันสำปะหลังและแป้งสาคู) ต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ | en_US |
dc.title.alternative | Effect of physico-chemical properties of starch mixtures (cassava and sago) on cracker quality | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 104.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstract | 143.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgement.pdf | Acknowledgement | 102.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 194.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 120.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 515.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 175.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 158.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 223.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 414.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.