Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7717
Title: ผลของสมบัติทางเคมีเชิงฟิสิกส์ของแป้งผสม (แป้งมันสำปะหลังและแป้งสาคู) ต่อคุณภาพของข้าวเกรียบ
Other Titles: Effect of physico-chemical properties of starch mixtures (cassava and sago) on cracker quality
Authors: เทวี, ทองแดง
มุทิตา, มีนุ่น
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ข้าวเกรียบ;อาหาร;โภชนาการ;แป้งมันสำปะหลัง;แป้งสาคู
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7717
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover104.22 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstract143.92 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgement102.58 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents194.23 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1120.08 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2515.73 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3175.57 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.54 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5158.36 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences223.99 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix414.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.