Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7621
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Soottawat Benjakul | - |
dc.contributor.author | Rattana Sungsri-in | - |
dc.date.accessioned | 2011-10-28T09:01:17Z | - |
dc.date.available | 2011-10-28T09:01:17Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7621 | - |
dc.description | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009 | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Prince of Songkla University | en_US |
dc.subject | Squids Physiology | en_US |
dc.subject | Squids | en_US |
dc.subject | Cephalopoda | en_US |
dc.title | Development of Pink Color of Squid and the Effect of Chemical Treatment on Physico-Chemical Changes of Squid during Frozen Storage | en_US |
dc.title.alternative | การเกิดสีชมพูของหมึกกล้วยและผลของการใช้สารเคมีต่อการเปลี่ยนแปลงทางเคมี-กายภาพของหมึกกล้วยระหว่างการเก็บรักษาในสภาวะแช่แข็ง | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
316623.pdf | 2.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.