Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorRattana Sungsri-in-
dc.date.accessioned2011-10-28T09:01:17Z-
dc.date.available2011-10-28T09:01:17Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7621-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectSquids Physiologyen_US
dc.subjectSquidsen_US
dc.subjectCephalopodaen_US
dc.titleDevelopment of Pink Color of Squid and the Effect of Chemical Treatment on Physico-Chemical Changes of Squid during Frozen Storageen_US
dc.title.alternativeการเกิดสีชมพูของหมึกกล้วยและผลของการใช้สารเคมีต่อการเปลี่ยนแปลงทางเคมี-กายภาพของหมึกกล้วยระหว่างการเก็บรักษาในสภาวะแช่แข็งen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
316623.pdf2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.