Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7572
Title: การวิเคราะห์ความเสี่ยง และการจัดการความปลอดภัยอาหารในกระบวนการผลิตปลาแมคเกอเรลในซอสมะเขือเทศบรรจุกระป๋อง
Other Titles: Risk analysis and food safety management in the processing of canned mackerel in tomato sauce
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
อรนุช เดชพิชัย
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
Keywords: อาหาร มาตรการความปลอดภัย
ปลากระป๋อง การผลิต
ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม
Issue Date: 2554
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7572
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
346285.pdf1.25 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.