Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7481
Title: | ประสิทธิผลของการจัดการความปลอดภัยอาหารจากการประยุกต์ใช้ระบบ HACCP ในกระบวนการผลิตอาหารกระป๋อง |
Other Titles: | Effectiveness of food safety management after HACCP implementation in canned food processing |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร สาวิตรี ณุวงศ์ศรี Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | อาหารกระป๋อง มาตรการความปลอดภัย;อุตสาหกรรมอาหารกระป๋อง การควบคุมคุณภาพ;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7481 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
314244.pdf | 2.29 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License