Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7481
Title: ประสิทธิผลของการจัดการความปลอดภัยอาหารจากการประยุกต์ใช้ระบบ HACCP ในกระบวนการผลิตอาหารกระป๋อง
Other Titles: Effectiveness of food safety management after HACCP implementation in canned food processing
Authors: สาวิตรี ณุวงศ์ศรี
Advisor: ไพรัตน์ โสภโณดร
Keywords: อาหารกระป๋อง มาตรการความปลอดภัย;อุตสาหกรรมอาหารกระป๋อง การควบคุมคุณภาพ;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7481
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
314244.pdf2.29 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons