Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7459
Title: | การพัฒนาผลิตภัณฑ์เบอร์เกอร์กุ้งชุบแป้งทอดพร้อมบริโภคที่ลดการดูดซับไขมันเพื่อการส่งออก : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ |
Other Titles: | Development of ready-to-eat battered shrimp burge with low fat uptake for export |
Authors: | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ สุทธวัฒน์ เบญจกุล ธรรมนูญ โปรดปราน วิลัสนา โพธิ์ศรี Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ มหาวิทยาลัยขอนแก่น. ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | แฮมเบอร์เกอร์ |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7459 |
Appears in Collections: | 850 Research 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
323253.pdf | 7.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License