Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7459
Title: การพัฒนาผลิตภัณฑ์เบอร์เกอร์กุ้งชุบแป้งทอดพร้อมบริโภคที่ลดการดูดซับไขมันเพื่อการส่งออก : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์
Other Titles: Development of ready-to-eat battered shrimp burge with low fat uptake for export
Authors: ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
ธรรมนูญ โปรดปราน
วิลัสนา โพธิ์ศรี
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
มหาวิทยาลัยขอนแก่น. ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: แฮมเบอร์เกอร์
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7459
Appears in Collections:850 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
323253.pdf7.52 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons