Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7459
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ | - |
dc.contributor.author | สุทธวัฒน์ เบญจกุล | - |
dc.contributor.author | ธรรมนูญ โปรดปราน | - |
dc.contributor.author | วิลัสนา โพธิ์ศรี | - |
dc.date.accessioned | 2011-07-13T08:00:02Z | - |
dc.date.available | 2011-07-13T08:00:02Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7459 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แฮมเบอร์เกอร์ | en_US |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์เบอร์เกอร์กุ้งชุบแป้งทอดพร้อมบริโภคที่ลดการดูดซับไขมันเพื่อการส่งออก : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ | en_US |
dc.title.alternative | Development of ready-to-eat battered shrimp burge with low fat uptake for export | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ | - |
dc.contributor.department | มหาวิทยาลัยขอนแก่น. ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
323253.pdf | 7.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License