Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7409
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorมณี วิทยานนท์-
dc.contributor.authorฝาตีม๊ะ กรมเมือง-
dc.date.accessioned2011-07-01T04:11:49Z-
dc.date.available2011-07-01T04:11:49Z-
dc.date.issued2550-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7409-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectเจลาตินen_US
dc.subjectเท้าไก่ แง่โภชนาการen_US
dc.titleการสกัดและสมบัติของเจลาตินจากเท้าไก่en_US
dc.title.alternativeExtraction and properties of gelatin from chicken feeten_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
300845.pdf208.99 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons