Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7409
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | มณี วิทยานนท์ | - |
dc.contributor.author | ฝาตีม๊ะ กรมเมือง | - |
dc.date.accessioned | 2011-07-01T04:11:49Z | - |
dc.date.available | 2011-07-01T04:11:49Z | - |
dc.date.issued | 2550 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7409 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2550 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | เจลาติน | en_US |
dc.subject | เท้าไก่ แง่โภชนาการ | en_US |
dc.title | การสกัดและสมบัติของเจลาตินจากเท้าไก่ | en_US |
dc.title.alternative | Extraction and properties of gelatin from chicken feet | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
300845.pdf | 208.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License