Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7364
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSaowakon Wattanachant-
dc.contributor.authorJutaporn Liwa-
dc.date.accessioned2011-06-29T07:07:58Z-
dc.date.available2011-06-29T07:07:58Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7364-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjectMeat Qualityen_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.subjectLipids Oxidationen_US
dc.titleComposition and effect of heating conditions on lipid oxidation of meat from different chicken breedsen_US
dc.title.alternativeองค์ประกอบและผลของสภาวะในการให้ความร้อนต่อการเกิดออกซิเดชันของไขมันของเนื้อจากไก่ต่างพันธุ์en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
312902.pdf8.71 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons