Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจารุวรรณ มณีศรีen_US
dc.contributor.authorสุนีย์ แวมะen_US
dc.date2553en_US
dc.date.accessioned2010-12-07T08:53:04Z-
dc.date.available2010-12-07T08:53:04Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6253-
dc.descriptionวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ)en_US
dc.formaten_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานีen_US
dc.titleการคัดแยกและสมบัติของคิลเลอร์ยีสต์จากการอาหารหมักดองen_US
dc.title.alternativeIsolation and Characterization of Killer Yeast from Fermented Fooden_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการen_US
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
Vitae.pdf141.21 kBAdobe PDFView/Open
References.pdf221.1 kBAdobe PDFView/Open
Cover.pdf171.84 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdf204.31 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdf156.62 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdf3.14 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdf221.28 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdf158.45 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdf278.04 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdf126.86 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdf180.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.