Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6253
Title: การคัดแยกและสมบัติของคิลเลอร์ยีสต์จากการอาหารหมักดอง
Other Titles: Isolation and Characterization of Killer Yeast from Fermented Food
Authors: จารุวรรณ มณีศรี
สุนีย์ แวมะ
วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Issue Date: 2553
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตปัตตานี
Description: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต (วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ)
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6253
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
Vitae.pdf141.21 kBAdobe PDFView/Open
References.pdf221.1 kBAdobe PDFView/Open
Cover.pdf171.84 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdf204.31 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdf156.62 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdf3.14 MBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdf221.28 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdf158.45 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdf278.04 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdf126.86 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdf180.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.