Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5946
Title: | ผลของน้ำมันขมิ้นและตะไคร้ต่อคุณภาพและการยืดอายุของหอยแมลงภู่ภายใต้การบรรจุดัดแปลงบรรยากาศ |
Other Titles: | Effect of turmeric and lemongrass oils on the quality and shelf-life extension of green mussel (Perna viridis) under modified atmosphere packaging |
Authors: | พายัพ มาศนิยม จารุวรรณ มณีศรี อมมี เบญจมะ Faculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม |
Keywords: | น้ำมันขมิ้น;น้ำมันตะไคร้;คุณภาพ;หอยแมลงภู่ |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5946 |
Appears in Collections: | 732 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 11.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 37.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License