Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5946
Title: ผลของน้ำมันขมิ้นและตะไคร้ต่อคุณภาพและการยืดอายุของหอยแมลงภู่ภายใต้การบรรจุดัดแปลงบรรยากาศ
Other Titles: Effect of turmeric and lemongrass oils on the quality and shelf-life extension of green mussel (Perna viridis) under modified atmosphere packaging
Authors: พายัพ มาศนิยม
จารุวรรณ มณีศรี
อมมี เบญจมะ
Faculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม
Keywords: น้ำมันขมิ้น;น้ำมันตะไคร้;คุณภาพ;หอยแมลงภู่
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5946
Appears in Collections:732 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover11.76 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts37.89 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons