Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5933
Title: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการผลิตกล้าเชื้อโคจิซีอิ๊วเพื่อใช้ในการหมักน้ำปลา
Other Titles: Soy sauce Koji starter production for fish sauce fermentation
Authors: ปรียานุช บวรเรืองโรจน์
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: โคจิ การผลิต;น้ำปลา การหมัก;เอนไซม์โปรติเอส;แอสเพอร์จิลลัส
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5933
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
313439.pdf117.98 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons