Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5933
Title: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการผลิตกล้าเชื้อโคจิซีอิ๊วเพื่อใช้ในการหมักน้ำปลา |
Other Titles: | Soy sauce Koji starter production for fish sauce fermentation |
Authors: | ปรียานุช บวรเรืองโรจน์ Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | โคจิ การผลิต;น้ำปลา การหมัก;เอนไซม์โปรติเอส;แอสเพอร์จิลลัส |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5933 |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
313439.pdf | 117.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License