Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5933
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปรียานุช บวรเรืองโรจน์ | - |
dc.date.accessioned | 2010-09-23T08:00:31Z | - |
dc.date.available | 2010-09-23T08:00:31Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5933 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โคจิ การผลิต | en_US |
dc.subject | น้ำปลา การหมัก | en_US |
dc.subject | เอนไซม์โปรติเอส | en_US |
dc.subject | แอสเพอร์จิลลัส | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์เรื่องการผลิตกล้าเชื้อโคจิซีอิ๊วเพื่อใช้ในการหมักน้ำปลา | en_US |
dc.title.alternative | Soy sauce Koji starter production for fish sauce fermentation | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
313439.pdf | 117.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License