Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5844
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorSaowapa Rattaya-
dc.date.accessioned2010-08-31T03:15:24Z-
dc.date.available2010-08-31T03:15:24Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5844-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2008en_US
dc.language.isoen_USen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectMarine algae Physiologyen_US
dc.subjectAntioxidants Physiological effecten_US
dc.titleAntioxidative, Antimicrobial and fish skin gelatin cross-linking activities of seaweed extractsen_US
dc.title.alternativeกิจกรรมต้านออกซิเดชัน กิจกรรมยับยั้งจุลินทรีย์และกิจกรรมการเชื่อมประสานเจลาตินจากหนังปลาของสารสกัดจากสาหร่ายทะเลen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
311812.pdf2.95 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons