Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5598
Title: | ผลของการดัดแปรด้วยวิธีความร้อนชื้นต่อสมบัติทางรีโอโลยีและการเกิดรีโทรเกรเดชันของสตาร์ชข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสแตกต่างกัน |
Other Titles: | Effect of heat-moisture treatment on rheological properties and retrogradation of rice starches differing in amylose content |
Authors: | ปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล ปาริดา ขุนแอ คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | สตาร์ช;ข้าว |
Issue Date: | 2551 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5598 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
311253.pdf | 4.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License