Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5598
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปิยรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล-
dc.contributor.authorปาริดา ขุนแอ-
dc.date.accessioned2010-08-24T03:16:37Z-
dc.date.available2010-08-24T03:16:37Z-
dc.date.issued2551-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5598-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2551en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectสตาร์ชen_US
dc.subjectข้าวen_US
dc.titleผลของการดัดแปรด้วยวิธีความร้อนชื้นต่อสมบัติทางรีโอโลยีและการเกิดรีโทรเกรเดชันของสตาร์ชข้าวที่มีปริมาณอะมิโลสแตกต่างกันen_US
dc.title.alternativeEffect of heat-moisture treatment on rheological properties and retrogradation of rice starches differing in amylose contenten_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
311253.pdf4.08 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons