Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5582
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร | - |
dc.contributor.author | นุชรี ชาติวังศากุล | - |
dc.date.accessioned | 2010-08-19T07:55:03Z | - |
dc.date.available | 2010-08-19T07:55:03Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5582 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เครื่องต้มยำส้มแขกสำเร็จรูป การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | เครื่องต้มยำส้มแขกสำเร็จรูป การบรรจุหีบห่อ | en_US |
dc.title | เครื่องต้มยำส้มแขกสำเร็จรูป : ผลของชนิดของบรรจุภัณฑ์และเทคนิคการบรรจุต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพระหว่างการเก็บรักษา | en_US |
dc.title.alternative | Ready made garcinia tom-yum paste : effect of packaging materials and packaging techniques on quality changes during storage | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
307667.pdf | 2.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License