Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10235
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorTheeraphol Senphan-
dc.date.accessioned2016-04-28T08:56:45Z-
dc.date.available2016-04-28T08:56:45Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10235-
dc.descriptionThesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2015en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectProteolytic enzymesen_US
dc.subjectshrimpsen_US
dc.subjectTrypsinen_US
dc.titleProteases from hepatopancreas of pacific white shrimp : Characteristics, recovery and applicationsen_US
dc.title.alternativeโปรตีเอสจากตับอ่อนกุ้งขาว : คุณลักษณะการเก็บเกี่ยวและการประยุกต์ใช้en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
404724.pdf3.98 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons