Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10010
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วรพงษ์ อัศวเกศมณี | - |
dc.contributor.author | อรวรรณ ติวเถาว์ | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-06T09:03:39Z | - |
dc.date.available | 2015-11-06T09:03:39Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10010 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, | en_US |
dc.subject | ปลาแซลมอน หนัง | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.title | การศึกษาการพองตัวในหนังปลาแซลมอนกรอบโดยใช้เตาอบไมโครเวฟและการทอด | en_US |
dc.title.alternative | Study of salmon skin puffing by microwave oven and frying | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
388040.pdf | 2.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License