Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10010
Title: การศึกษาการพองตัวในหนังปลาแซลมอนกรอบโดยใช้เตาอบไมโครเวฟและการทอด
Other Titles: Study of salmon skin puffing by microwave oven and frying
Authors: วรพงษ์ อัศวเกศมณี
อรวรรณ ติวเถาว์
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ปลาแซลมอน หนัง;เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์,
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10010
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
388040.pdf2.96 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons