Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10010
Title: | การศึกษาการพองตัวในหนังปลาแซลมอนกรอบโดยใช้เตาอบไมโครเวฟและการทอด |
Other Titles: | Study of salmon skin puffing by microwave oven and frying |
Authors: | วรพงษ์ อัศวเกศมณี อรวรรณ ติวเถาว์ Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | ปลาแซลมอน หนัง;เทคโนโลยีการผลิตอาหาร |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/10010 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
388040.pdf | 2.96 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License