Skip navigation
หน้าแรก
เรียกดู
ชุมชน
& กลุ่มข้อมูล
เรียกดูรายการตาม :
วันที่เผยแพร่
ชื่อผู้แต่ง
ชื่อเรื่อง
หัวเรื่อง
วันที่ป้อนข้อมูล
วิธีใช้/คู่มือ
วิธีใช้
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
เกี่ยวกับ PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
เข้าสู่ระบบ:
คลังปัญญา ม.อ. ของฉัน
รับอีเมลแจ้งข่าวสาร
แก้ไขประวัติส่วนตัว
PSU Knowledge Bank
การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง Food Analysis
ข้ามไปยัง:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
เ
แ
โ
ใ
ไ
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:
เรียงลำดับตาม:
ชื่อเรื่อง
วันที่เผยแพร่
วันที่ป้อนข้อมูล
ในลำดับ:
เรียงลำดับจากหน้าไปหลัง
เรียงลำดับจากหลังมาหน้า
จำนวนผลลัพธ์/หน้า
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
จำนวนผู้แต่ง/ระเบียน:
ทั้งหมด
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 8 จากทั้งหมด 8
วันที่เผยแพร่
ชื่อเรื่อง
ผู้แต่ง/ผู้ร่วมงาน
2547
Analysis of heterocyclic amines (IQ, MeIQx, PhIP) in foods by gas chromatography
Waraporn Ratsameepakai
;
Faculty of Science (Chemistry)
;
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2011
Antioxidative activity and emulsifying properties of gelatin from cuttlefish (Sepia pharaonis) skin modified with phenolic compounds and fatty acids
Soottawat Benjakul
;
Tanong Aewsiri
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Bio-active compounds in germinated brown rice and its application
Paiboon Thammarutwasik
;
Jiraporn Banchuen
2004
Chemical compositions, properties and structure of muscle affecting textural characteristics of meat from Thai indigenous chicken and broiler
Soottawat Benjakul
;
Saowakon Wattanachant
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2003
Determination of 1,2-dichloroethane (DEC) contaminated in packaged food by gas chromatography with electron capture detector
Proespichaya Kanatharana
;
Kingkaew Kanchanaratana
;
Faculty of Science (Chemistry)
;
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2011
Effect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in Rats
Chakree Tongreung
;
Phatchareerat Tongchan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Impact of Salting on Chemical Compositions, Physicochemical and Functional Properties of Duck Egg
Soottawat Benjakul
;
Thammarat Kaewmanee
2004
Quantitative analysis of 3-monochloropropane-1, 2-diol (3-MCPD) in soy sauce by chromatographic techniques
Proespichaya Kanatharana
;
Nittaya Sudsiri
;
Faculty of Science (Chemistry)
;
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี