การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง Food Analysis

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 8 จากทั้งหมด 8
วันที่เผยแพร่ชื่อเรื่องผู้แต่ง/ผู้ร่วมงาน
2547Analysis of heterocyclic amines (IQ, MeIQx, PhIP) in foods by gas chromatographyWaraporn Ratsameepakai; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2011Antioxidative activity and emulsifying properties of gelatin from cuttlefish (Sepia pharaonis) skin modified with phenolic compounds and fatty acidsSoottawat Benjakul; Tanong Aewsiri; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Bio-active compounds in germinated brown rice and its applicationPaiboon Thammarutwasik; Jiraporn Banchuen
2004Chemical compositions, properties and structure of muscle affecting textural characteristics of meat from Thai indigenous chicken and broilerSoottawat Benjakul; Saowakon Wattanachant; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2003Determination of 1,2-dichloroethane (DEC) contaminated in packaged food by gas chromatography with electron capture detectorProespichaya Kanatharana; Kingkaew Kanchanaratana; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี
2011Effect of Calcium Compounds Obtained from Fish Processing By-Product on Calcium Metabolism in RatsChakree Tongreung; Phatchareerat Tongchan; Faculty of Agro-Industry (Food Technology); คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010Impact of Salting on Chemical Compositions, Physicochemical and Functional Properties of Duck EggSoottawat Benjakul; Thammarat Kaewmanee
2004Quantitative analysis of 3-monochloropropane-1, 2-diol (3-MCPD) in soy sauce by chromatographic techniquesProespichaya Kanatharana; Nittaya Sudsiri; Faculty of Science (Chemistry); คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี