Skip navigation
หน้าแรก
เรียกดู
ชุมชน
& กลุ่มข้อมูล
เรียกดูรายการตาม :
วันที่เผยแพร่
ชื่อผู้แต่ง
ชื่อเรื่อง
หัวเรื่อง
วันที่ป้อนข้อมูล
วิธีใช้/คู่มือ
วิธีใช้
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
เกี่ยวกับ PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
เข้าสู่ระบบ:
คลังปัญญา ม.อ. ของฉัน
รับอีเมลแจ้งข่าวสาร
แก้ไขประวัติส่วนตัว
PSU Knowledge Bank
ค้นหา
ค้นหา:
ข้อมูลทั้งหมดของคลังปัญญา ม.อ.
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
สำหรับ
ตัวกรองปัจจุบัน:
หัวข้อ
ผู้แต่ง
หัวเรื่อง
วันที่เอกสาร
มีไฟล์
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
เท่ากับ
อยู่ใน
ID
ไม่เท่ากับ
ไม่อยู่ใน
Not ID
หัวข้อ
ผู้แต่ง
หัวเรื่อง
วันที่เอกสาร
มีไฟล์
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
เท่ากับ
อยู่ใน
ID
ไม่เท่ากับ
ไม่อยู่ใน
Not ID
Start a new search
เพิ่มตัวกรอง:
ใช้ตัวกรองเพื่อปรับปรุงผลการค้นหา
หัวข้อ
ผู้แต่ง
หัวเรื่อง
วันที่เอกสาร
มีไฟล์
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
เท่ากับ
อยู่ใน
ID
ไม่เท่ากับ
ไม่อยู่ใน
Not ID
ผลลัพธ์ 1-10 จากทั้งหมด 21
ก่อนหน้า
1
2
3
ถัดไป
จำนวนรายการที่ค้นพบ:
วันที่เผยแพร่
ชื่อเรื่อง
ผู้แต่ง/ผู้ร่วมงาน
2006
Uses of pepsin for collagen and gelatin extraction from bigeye snapper (Priacanthus tayenus) skin
Sitthipong Nalinanon
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2006
Characterization and functional properties of collagen and Gelatin from bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) and brownstripe red snapper (Lutjanus vitta) skins
Akkasit Jongjareonrak
;
Prince of Songkla University Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
2004
Extraction and charaterization of collagen and gelatin from bigeye snapper (Priacanthus tayenus) skin and bone
Phanat Kittiphattanabawon
;
Prince of Songkla University Department of Food Technology (Food Technology)
2014
Impact of zinc on gelling and film forming properties of muscle proteins from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis)
Soottawat Benjakul
;
Arfat, Yasir Ali
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014
Properties and applications of bio-nanocomposite films from fish and squid skin gelatins
Soottawat Benjakul
;
Muralidharan Nagarajan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2008
Characterization and use of proteinase from pyloric caeca of bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) for production of gelatin hydrolysate with antioxidative activity
Soottawat Benjakul
;
Phanipa Phanturat
2010
Final report effect of extracting condition on physico-chemical and film properties of gelatin from bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) skils and use of the gelatin for clove extract containing film preparation
Thummanoon Prodpran
;
Soottawat Benjakul
;
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012
Effect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi Gels
Soottawat Benjakul
;
Pimchanok Kaewudom
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2013
Effect of extracting conditions and phosphorylation on characteristic and functional properties of gelating from the skin of unicorn leatherjacket
Soottawat Benjakul
;
Phanngam Kaewruang
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015
Development of gelatin hydrolysate from skin of unicorn leatherjacket with enhanced bioactivities
Soottawat Benjakul
;
Supatra Karnjanapratum
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
การค้นหา
ผู้แต่ง
3
Soottawat Benjakul
3
Thummanoon Prodpran
2
Krisana Nilsuwan
2
Ponusa Jitphuthi
1
Akkasit Jongjareonrak
1
Ali Muhammed Moula Ali
1
Arfat, Yasir Ali
1
Muralidharan Nagarajan
1
Phakawat Tongnuanchan
1
Phanat Kittiphattanabawon
.
ต่อไป >
หัวเรื่อง
6
Collagen
2
Priacanthus macracanthus
1
Antioxidants
1
Bigeye Snapper
1
Biofilms
1
Clove (Spice)
1
Coating processes
1
Cuttlefish
1
Extracts
1
Fish
.
ต่อไป >
วันที่เอกสาร
17
2010 - 2020
4
2004 - 2009
มีไฟล์
21
true