Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9561
Title: | Effect of extracting conditions and phosphorylation on characteristic and functional properties of gelating from the skin of unicorn leatherjacket |
Other Titles: | ผลของสภาวะการสกัดและกระบวนการฟอสฟอริเลชันต่อคุณลักษณะและสมบัติเชิงหน้าท่ีของเจลาติลจากหนังปลาวัว |
Authors: | Soottawat Benjakul Phanngam Kaewruang Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Extracts;Gelatin industry;Gelatin;Unicorn leatherjacket skin;Fish gelatin |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2013 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9561 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
375294.pdf | 2.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License