Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9435
Title: | Effect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi Gels |
Other Titles: | ผลของเจลาตินจากหนังปลาร่วมกับสารเชื่อมประสานโปรตีนสมบัติการเกิดเจล |
Authors: | Soottawat Benjakul Pimchanok Kaewudom Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Surimi;Gelatin |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2012 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9435 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
368424.pdf | 3.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License