Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2541
การแยกและการใช้ประโยชน์ของโปรตีนจากน้ำนึ่งปลาทูน่า
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
;
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
;
กนกอร อินทราพิเชฐ
;
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2554
บูดูปรุงรสพร้อมบริโภคที่ผลิตจากโปรตีนไฮโดรไลเสทของวัสดุเศษเหลืออาหารทะเลแช่เยือกแช็ง
จักรี ทองเรือง
;
กาญจนารัตน์ อรุณรัตน์
2552
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการการศึกษาสมบัติชองแมนโนโปรตีนจากกากส่าและการประยุกต์ใช้ในอาหาร
ศุภศิลป์ มณีรัตน์
;
Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม
2542
การใช้พลาสมาสุกรในขนมปัง
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
ณัฐพร รัตนพรรณ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2543
เอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนสและสารยับยั้งเอนไซม์โปรตีนเนสจากพลาสมาเลือดหมู : การแยกและการประยุกต์ใช้เป็นสารเพิ่มความแข็งแรงของเจลซูริมิ
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
;
จันทิรา ศรีวิลัย
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Discover
Author
1
กนกอร อินทราพิเชฐ
1
กาญจนารัตน์ อรุณรัตน์
1
จันทิรา ศรีวิลัย
1
ณัฐพร รัตนพรรณ์
1
พูนสุข ประเสริฐสรรพ์
1
ศุภศิลป์ มณีรัตน์
1
อรัญ หันพงศ์กิตติกูล
1
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
Subject
1
กากส่า
1
การนำกลับมาใช้ใหม่
1
ขนมปัง การผลิต
1
ซูริมิ
1
น้ำนึ่งปลาทูน่า
1
บูดู การผลิต
1
ปลาทูน่า
1
ยีสต์
1
อาหารทะเลแช่แข็ง วัสดุเหลือใช้ กา...
1
เอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนส
.
next >
Date issued
2
2550 - 2554
3
2541 - 2549
Has File(s)
5
true