Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5943
Title: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการการศึกษาสมบัติชองแมนโนโปรตีนจากกากส่าและการประยุกต์ใช้ในอาหาร |
Other Titles: | Characterization of mannoprotein from spent yeast obtained from traditional liquor distillation and its application in food |
Authors: | ศุภศิลป์ มณีรัตน์ Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม |
Keywords: | กากส่า;ยีสต์;โปรตีน |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5943 |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
310882.pdf | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License