Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17327
Title: เอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนสและสารยับยั้งเอนไซม์โปรตีนเนสจากพลาสมาเลือดหมู : การแยกและการประยุกต์ใช้เป็นสารเพิ่มความแข็งแรงของเจลซูริมิ
Other Titles: Transglutaminase and proteinase inhibitor from pig Plasma : isolation and application as Surimi Gel enhance
Authors: สุทธวัฒน์ เบญจกุล
จันทิรา ศรีวิลัย
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: เอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนส;โปรตีน;ซูริมิ
Issue Date: 2543
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/17327
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
174351.pdf8.62 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons