Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2972
Title: การใช้พลาสมาสุกรในขนมปัง
Other Titles: Utilization of porcine plasma in bread
Authors: ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
ณัฐพร รัตนพรรณ์
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ขนมปัง การผลิต;โปรตีน
Issue Date: 2542
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2542
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2972
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
160749.pdf4.85 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons