Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2992
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอลิสรา เรืองขำen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-05-06T05:55:26Z-
dc.date.available2010-05-06T05:55:26Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2992-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2547en_US
dc.format(11) 118 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ, แผนผังen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเต้าเจี้ยว การผลิตen_US
dc.subjectบาซิลลัส ซีรีอุสen_US
dc.titleการควบคุมปริมาณ Bacillus cereus ในผลิตภัณฑ์เต้าเจี้ยวen_US
dc.title.alternativeControl ov Bacillus cereus in fermented soybeanen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)en_US
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
241426.pdf101.37 kBAdobe PDFView/Open
241426_app.pdf169.16 kBAdobe PDFView/Open
241426_bibli.pdf272.77 kBAdobe PDFView/Open
241426_ch4.pdf60.76 kBAdobe PDFView/Open
241426_ch3.pdf4 MBAdobe PDFView/Open
241426_ch2.pdf269.15 kBAdobe PDFView/Open
241426_ch1.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open
241426_con.pdf65.76 kBAdobe PDFView/Open
241426_ab.pdf90.07 kBAdobe PDFView/Open
241426_ti.pdf13.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.