Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9823
Title: | การวิเคราะห์และการจัดการปัญหาการเกิดจุดขาวในเปลือกกุ้งขาวแวนนาไมระหว่างการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็ง |
Other Titles: | Analysis and management on white spot problem in Vannamei White Shrimp (Litopenaeus vannamei) shell during frozen storage |
Authors: | ไพรัตน์ โสภโณดร จิราพร เทศนุ้ย Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร |
Keywords: | อาหารทะเลแช่แข็งการเก็บและรักษา;กุ้งแช่แข็ง การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9823 |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
391190.pdf | 2.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License