Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9823
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorจิราพร เทศนุ้ย-
dc.date.accessioned2015-08-31T07:02:06Z-
dc.date.available2015-08-31T07:02:06Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9823-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหารทะเลแช่แข็งการเก็บและรักษาen_US
dc.subjectกุ้งแช่แข็ง การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการวิเคราะห์และการจัดการปัญหาการเกิดจุดขาวในเปลือกกุ้งขาวแวนนาไมระหว่างการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeAnalysis and management on white spot problem in Vannamei White Shrimp (Litopenaeus vannamei) shell during frozen storageen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร-
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391190.pdf2.39 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons