Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9823
Title: การวิเคราะห์และการจัดการปัญหาการเกิดจุดขาวในเปลือกกุ้งขาวแวนนาไมระหว่างการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็ง
Other Titles: Analysis and management on white spot problem in Vannamei White Shrimp (Litopenaeus vannamei) shell during frozen storage
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
จิราพร เทศนุ้ย
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
Keywords: อาหารทะเลแช่แข็งการเก็บและรักษา;กุ้งแช่แข็ง การเก็บและรักษา
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9823
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391190.pdf2.39 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons