Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Browsing by Author Soottawat Benjakul
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ก
ข
ฃ
ค
ฅ
ฆ
ง
จ
ฉ
ช
ซ
ฌ
ญ
ฎ
ฏ
ฐ
ฑ
ฒ
ณ
ด
ต
ถ
ท
ธ
น
บ
ป
ผ
ฝ
พ
ฟ
ภ
ม
ย
ร
ฤ
ล
ฦ
ว
ศ
ษ
ส
ห
ฬ
อ
ฮ
เ
แ
โ
ใ
ไ
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 35 to 54 of 72
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish / Sochaya Chanarat
Soottawat Benjakul
;
Sochaya Chanarat
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2017
Impact of Gellan Incorporation on Properties of Fish Gelatin and Surimi Gels
Soottawat Benjakul
;
Tanyamon Petcharat
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014
Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meat
Soottawat Benjakul
;
Aneesa Addeen
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014
Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscle
Soottawat Benjakul
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Impact of Salting on Chemical Compositions, Physicochemical and Functional Properties of Duck Egg
Soottawat Benjakul
;
Thammarat Kaewmanee
2014
Impact of zinc on gelling and film forming properties of muscle proteins from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis)
Soottawat Benjakul
;
Arfat, Yasir Ali
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2002
Improvement of gel quality of Surimi from Bigeye snapper (Priacanthus tayenus)
Soottawat Benjakul
;
Yuwathida Kwalumtharn
;
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2011
Improvement of properties of edible film based on gelatin from cuttlefish (Sepia pharamois) skin
Soottawat Benjakul
;
Hoque Md. Sazedul
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015
Improvement of water holding capacity and yield of pacific white shrimp by phosphate and bicarbonate replacers
Soottawat Benjakul
;
Passakorn Kingwascharapong
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Inhibition of Polyphenoloxidase and Melanosis in Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei) by Phenolic Compounds
Soottawat Benjakul
;
Nilesh Prakash Nirmal
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2011
Lipid Oxidation Mediated by Myoglobin with Different Forms in Fish Muscle : Mode of Action and the Prevention
Soottawat Benjakul
;
Yaowapa Thiansilakul
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2019
Lipids from Cephalothorax of Pacific White Shrimp (Litopenaeusvannamei) using Ultrasonic Assisted Extraction Process :Pre-treatment, Enhanced Oxidative Stability and Applications
Soottawat Benjakul
;
Saqib Gulzar
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2010
Maximized uses of phenolic compounds in retardation of lipid oxidation and shelf-life extension of fish and fish products
Soottawat Benjakul
;
Sajid Maqsood
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2000
Physicochemical changes of Seabass (Lates calcarifer) muscle proteins during iced and frozen storage
Soottawat Benjakul
;
Siriporn Riebroy
;
Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2008
Porcine plasma protein-based film: preparation and use of protein cross-linking agents as film strengtheners
Soottawat Benjakul
;
Pornpot Nuthong
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2012
Post-mortem softening of freshwater prawn (Macrobrachium resenbergii) Muscle : Role of proteases and prevention
Soottawat Benjakul
;
Chodsana Sriket
2016
Production and Characterization of Collagen, Gelatin and Gelatin Hydrolysate Powder from Scales of Spotted Golden Goatfish
Soottawat Benjakul
;
Sira Chuaychan
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2015
Production and properties of reduced fishy odour gelatin and gelatin hydrolysate from seabass (Lates calcarifer) skin
Soottawat Benjakul
;
Thanasak Sae-leaw
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014
Production of gelatin hydrolysate with antioxidant activity from fish skin using protease from bacillus amyloliquefaciens
Soottawat Benjakul
;
Samart Sai-Ut
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2014
Production of protein hydrolysate processing antioxidant activities with negligible muddy-and fishy-odour/flavour from freshwater and marine fish
Soottawat Benjakul
;
Suthasinee Yarnpakdee
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร