Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-75 of 75 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2542
การใช้พลาสมาสุกรในขนมปัง
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
ณัฐพร รัตนพรรณ์
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2542
การผลิตถาดที่ย่อยสลายได้เสริมเส้นใย
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
ประนอม ตั้งมั่นคง
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2543
เอนไซม์ทรานส์กลูทามิเนสและสารยับยั้งเอนไซม์โปรตีนเนสจากพลาสมาเลือดหมู : การแยกและการประยุกต์ใช้เป็นสารเพิ่มความแข็งแรงของเจลซูริมิ
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
;
จันทิรา ศรีวิลัย
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2544
โปรตีเนสที่เร่งการเกิดโมโดริในซูริมิที่ผลิตจากปลาปากคม : คุณลักษณะและบทบาทต่อการอ่อนตัวของเจล
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
;
จิรวดี เทือกสุบรรณ
;
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2546
เครื่องดื่มสมุนไพร : สาขา อาหารและเครื่องดื่มที่ทำจากผลิตภัณฑ์ทางการเกษตรหรือสมุนไพร
วิโรจน์ ยูรวงศ์
;
ปิยะรัตน์ บุญแสวง
;
เบญจมาส เชียรศิลป์
;
มณฑิชา เพชรสุทธิ์
;
ไอลดา สัมพันธรัตน์
;
รัติกาล มานพ
;
Faculty of Agro-Industry
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
Discover
Author
6
เสาวลักษณ์ จิตรบรรเจิดกุล
5
ไพรัตน์ โสภโณดร
3
สุทธวัฒน์ เบญจกุล
3
เถวียน บัวตุ่ม
2
พรชัย ศรีไพบูลย์
2
พิทยา อดุลยธรรม
2
มุทิตา มีนุ่น
1
กมลทิพย์ นิคมรัตน์
1
กฤตลักษณ์ ปะสะกวี
1
กฤษดา ดาวัลย์
.
next >
Subject
7
ปลาทูน่า
5
การใช้ของเสียให้เป็นประโยชน์
4
ซูริมิ
4
ไคโตแซน
3
น้ำมันปาล์ม
3
มังคุด การเก็บและรักษา
3
อาหารว่าง การผลิต
3
ไคติน
2
การเกิดเจล
2
กุ้งกุลาดำ
.
next >
Date issued
14
2547
13
2541
9
2540
9
2543
9
2549
8
2542
4
2544
4
2548
3
2546
2
2545
.
next >