Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
850 Article
850 Research
850 Thesis
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2546
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ห่อหมกใยอาหารสูงบรรจุกระป๋องจากผลพลอยได้ของการผลิตซูริมิ
พรเพ็ญ ขำเดช
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2546
การลดค่าวอเตอร์แอกติวิตีและคุณภาพการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ปลาข้างเหลืองกึ่งแห้ง
ปัทมกร พรหมจรรย์
;
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
2546
เครื่องดื่มสมุนไพร : สาขา อาหารและเครื่องดื่มที่ทำจากผลิตภัณฑ์ทางการเกษตรหรือสมุนไพร
วิโรจน์ ยูรวงศ์
;
ปิยะรัตน์ บุญแสวง
;
เบญจมาส เชียรศิลป์
;
มณฑิชา เพชรสุทธิ์
;
ไอลดา สัมพันธรัตน์
;
รัติกาล มานพ
;
Faculty of Agro-Industry
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร
Discover
Author
1
ปัทมกร พรหมจรรย์
1
ปิยะรัตน์ บุญแสวง
1
พรเพ็ญ ขำเดช
1
มณฑิชา เพชรสุทธิ์
1
รัติกาล มานพ
1
วิโรจน์ ยูรวงศ์
1
เบญจมาส เชียรศิลป์
1
ไอลดา สัมพันธรัตน์
Subject
1
ซูริมิ การผลิต
1
บุก (พืช)
1
ปลา การเก็บและรักษา-
1
ผลิตภัณฑ์อาหาร
1
ผลิตภัณฑ์อาหาร การเก็บและรักษา
1
สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
1
อาหารกระป๋อง
1
เครื่องดื่มสมุนไพร
1
ใยอาหาร