Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2940
Title: การลดค่าวอเตอร์แอกติวิตีและคุณภาพการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ปลาข้างเหลืองกึ่งแห้ง
Other Titles: Water Activity reduction and storage qualities of intermediate moisture yellowstrip trevally (Selaroides leptolepis)
Authors: ปัทมกร พรหมจรรย์
บัณฑิตวิทยาลัย สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร
คณะอุตสาหกรรมเกษตร (เทคโนโลยีอาหาร)
Keywords: ผลิตภัณฑ์อาหาร การเก็บและรักษา;ปลา การเก็บและรักษา-
Issue Date: 2546
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (เทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2546
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/2940
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
238170.pdf105.11 kBAdobe PDFView/Open
238170_app.pdf314.8 kBAdobe PDFView/Open
238170_bibli.pdf99.45 kBAdobe PDFView/Open
238170_ch4.pdf89.85 kBAdobe PDFView/Open
238170_ch3.pdf289.83 kBAdobe PDFView/Open
238170_ch2.pdf131.68 kBAdobe PDFView/Open
238170_ch1.pdf432.61 kBAdobe PDFView/Open
238170_con.pdf99.83 kBAdobe PDFView/Open
238170_ab.pdf101.07 kBAdobe PDFView/Open
238170_ti.pdf35.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.