Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Submit Date
Help/Manuals
Help
PSUKB User Manual(Thai)
PSUKB User Manual (Thai)
Thesis Submission Manual(English)
Submission Manual (English)
Thesis Submission Manual(Thai)
Submission Manual (Thai)
Thesis Submission How-to(Video)
Thesis Submission How-to (Video)
PSUKB Operation Manual (Thai)
PSUKB Operation Manual (Thai)
About PSUKB
About Us
About Us
Policy
Policy
Language
ไทย
English
Sign in:
My PSU Knowledge Bank
Receive email
updates
Edit Profile
PSU Knowledge Bank
Search
Search:
All of PSU Knowledge Bank
Faculty of Agro-Industry
850 Food Technology
853 Industrial Biotechnology
855 Material Product Technology
857 Agro Industrial Management Technology
859 Functional Food and Nutrition
850 Newsletter
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-23 of 23 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2547
การพัฒนาการผลิต คุณสมบัติและแนวทางการใช้ประโยชน์ของฟิล์มบริโภคได้จากสตาร์ชชนิดต่าง ๆ
เถวียน บัวตุ่ม
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์
2547
ความคงตัวของสารให้กลิ่นรสในน้ำตาลโตนดระหว่างกระบวนการให้ความดัน ความร้อนและการเก็บรักษา
มุทิตา มีนุ่น
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
2547
ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อการสูญเสียสภาพธรรมชาติและการเกิดเจลของโปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์จากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลาย
สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร
;
จักรี ทองเรือง
;
ไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิก
;
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Discover
Author
1
กมลทิพย์ นิคมรัตน์
1
จักรี ทองเรือง
1
ฉวีวรรณ มลิวัลย์
1
ชูศักดิ์ รับพร
1
ณัฐยาวรรณ พิชัยยุทธ
1
ธิติมา จันทโกศล
1
ธีรวัฒน์ ชูทอง
1
นรารัตน์ พรหมศร
1
นันทวรรณ ไชยเจริญ
1
บุษยา ขุนแผ้ว
.
next >
Subject
3
น้ำเสีย การบำบัด
2
การเพาะเลี้ยงเนื้อเยื่อพืช
2
กุ้งกุลาดำ การเก็บและรักษา
2
น้ำมันปาล์ม
2
ฟอสเฟต
1
กล้วยหิน การขยายพันธุ์
1
กะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ การเก็บและรักษา
1
กะหรี่ปั๊ปไส้ไก่ การแช่เย็น
1
การเกิดเจล
1
กุ้งกุลาดำ
.
next >
Has File(s)
23
true