Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกรen_US
dc.contributor.authorจักรี ทองเรืองen_US
dc.contributor.authorไพบูลย์ ธรรมรัตน์วาสิกen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-06-15T08:26:08Z-
dc.date.available2010-06-15T08:26:08Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5460-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.formaten_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาทรายแดง การแช่เย็นen_US
dc.subjectฟอสเฟตen_US
dc.subjectซูริมิen_US
dc.subjectโซเดียมไตรพอลิฟอสเฟตen_US
dc.subjectโปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์en_US
dc.titleผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อการสูญเสียสภาพธรรมชาติและการเกิดเจลของโปรตีนไมโอไฟบริลล่าร์จากปลาทรายแดงในระหว่างการแช่เยือกแข็ง-ทำละลายen_US
dc.title.alternativeEffect of phosphate compounds on denaturation and gelation of myofibrillar protein from treadfin bream as affceted by freeze-thew cyclesen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen.pdf558.59 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf19.79 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf10.17 MBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf155.79 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf387.91 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf145.94 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf67.78 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf16.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.