Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5459
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | มุทิตา มีนุ่น | en_US |
dc.date | 2547 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-15T08:26:03Z | - |
dc.date.available | 2010-06-15T08:26:03Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5459 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | ix, 78 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำตาลโตนด | en_US |
dc.subject | น้ำตาลโตนด การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ความคงตัวของสารให้กลิ่นรสในน้ำตาลโตนดระหว่างกระบวนการให้ความดัน ความร้อนและการเก็บรักษา | en_US |
dc.title.alternative | en_US | |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
ch3.pdf | 26.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
biblio.pdf | 153.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ch2.pdf | 5.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
ch1.pdf | 2.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
content.pdf | 113.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
abs.pdf | 120.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
title.pdf | 15.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.