Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5459
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมุทิตา มีนุ่นen_US
dc.date2547en_US
dc.date.accessioned2010-06-15T08:26:03Z-
dc.date.available2010-06-15T08:26:03Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5459-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.formatix, 78 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำตาลโตนดen_US
dc.subjectน้ำตาลโตนด การเก็บและรักษาen_US
dc.titleความคงตัวของสารให้กลิ่นรสในน้ำตาลโตนดระหว่างกระบวนการให้ความดัน ความร้อนและการเก็บรักษาen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
ch3.pdf26.12 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf153.02 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf5.64 MBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open
content.pdf113.04 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf120.24 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf15.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.