Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5432
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประภาศรี สิงห์รัตน์en_US
dc.contributor.authorเฉลียว หฤหรรษพงศ์en_US
dc.date2532en_US
dc.date.accessioned2010-06-15T08:25:30Z-
dc.date.available2010-06-15T08:25:30Z-
dc.date.issued2532en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5432-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.format46 หน้าen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกุ้ง การแช่เย็นen_US
dc.titleศึกษาเปรียบเทียบผลของการละลายต่อคุณภาพ กุ้งแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาอุตสาหกรรมเกษตรen_US
Appears in Collections:001 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
appen2.pdf268.86 kBAdobe PDFView/Open
appen1.pdf104.95 kBAdobe PDFView/Open
biblio.pdf105.47 kBAdobe PDFView/Open
ch4.pdf26.96 kBAdobe PDFView/Open
ch3.pdf248.42 kBAdobe PDFView/Open
ch2.pdf76.56 kBAdobe PDFView/Open
ch1.pdf606.6 kBAdobe PDFView/Open
preface.pdf77.89 kBAdobe PDFView/Open
content.pdf80.6 kBAdobe PDFView/Open
abs.pdf44.26 kBAdobe PDFView/Open
title.pdf23.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.