Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5181
Title: | การผลิตขมิ้นชันหมักโดยการหมักแบบกรดแลกติก |
Other Titles: | Fermented turmeric production by lactic acid fermentation. |
Authors: | จันทิมา ชั่งสิริพร จุไรวัลย์ รัตนะพิสิฐ จรัญ บุญกาญจน์ คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี |
Keywords: | กรดแล็กติก;ขมิ้นชัน การหมัก |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5181 |
Appears in Collections: | 230 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
282313.pdf | 64.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.