Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจันทิมา ชั่งสิริพรen_US
dc.contributor.authorจุไรวัลย์ รัตนะพิสิฐen_US
dc.contributor.authorจรัญ บุญกาญจน์en_US
dc.date2550en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:26:47Z-
dc.date.available2010-06-02T07:26:47Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5181-
dc.description.sponsorshipen_US
dc.formatviii, 21, ผ-11 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกรดแล็กติกen_US
dc.subjectขมิ้นชัน การหมักen_US
dc.titleการผลิตขมิ้นชันหมักโดยการหมักแบบกรดแลกติกen_US
dc.title.alternativeFermented turmeric production by lactic acid fermentation.en_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมีen_US
Appears in Collections:230 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
282313.pdf64.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.