Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5181
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จันทิมา ชั่งสิริพร | en_US |
dc.contributor.author | จุไรวัลย์ รัตนะพิสิฐ | en_US |
dc.contributor.author | จรัญ บุญกาญจน์ | en_US |
dc.date | 2550 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:26:47Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:26:47Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/5181 | - |
dc.description.sponsorship | en_US | |
dc.format | viii, 21, ผ-11 แผ่น : ภาพประกอบ, แผนภูมิ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | กรดแล็กติก | en_US |
dc.subject | ขมิ้นชัน การหมัก | en_US |
dc.title | การผลิตขมิ้นชันหมักโดยการหมักแบบกรดแลกติก | en_US |
dc.title.alternative | Fermented turmeric production by lactic acid fermentation. | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี | en_US |
Appears in Collections: | 230 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
282313.pdf | 64.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.