Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4877
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์ | en_US |
dc.contributor.author | ศุภศิลป์ มณีรัตน์ | en_US |
dc.contributor.author | เถวียน บัวตุ่ม | en_US |
dc.date | 2543 | en_US |
dc.date.accessioned | 2010-06-02T07:14:41Z | - |
dc.date.available | 2010-06-02T07:14:41Z | - |
dc.date.issued | 2543 | en_US |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4877 | - |
dc.format | 80 แผ่น : ภาพประกอบ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ซุปปลาทูน่า การผลิต | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์อาหาร | en_US |
dc.subject | น้ำนึ่งปลาทู่น่า | en_US |
dc.title | การพัฒนาการผลิตชุปปลาทูน่าโปรตีนสูงจากน้ำนึ่งปลาทูน่า | en_US |
dc.type | งานวิจัย | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | en_US |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพ | en_US |
Appears in Collections: | 850 Research 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
license.html | 118 B | HTML | View/Open | |
221183.pdf | 19.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.