Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4877
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorก่องกาญจน์ กิจรุ่งโรจน์en_US
dc.contributor.authorศุภศิลป์ มณีรัตน์en_US
dc.contributor.authorเถวียน บัวตุ่มen_US
dc.date2543en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:14:41Z-
dc.date.available2010-06-02T07:14:41Z-
dc.date.issued2543en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4877-
dc.format80 แผ่น : ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectซุปปลาทูน่า การผลิตen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectน้ำนึ่งปลาทู่น่าen_US
dc.titleการพัฒนาการผลิตชุปปลาทูน่าโปรตีนสูงจากน้ำนึ่งปลาทูน่าen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพen_US
Appears in Collections:850 Research
853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
221183.pdf19.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.