Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพรัตน์ โสภโณดรen_US
dc.contributor.authorสุทธวัฒน์ เบญจกุลen_US
dc.contributor.authorก่องกาญจน์ อังสุภานิชen_US
dc.contributor.authorพรชัย ศรีไพบูลย์en_US
dc.date2541en_US
dc.date.accessioned2010-06-02T07:14:41Z-
dc.date.available2010-06-02T07:14:41Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2553/4874-
dc.formatช,56 แผ่น ภาพประกอบen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ประมงแช่แข็งen_US
dc.subjectปลาแช่แข็งen_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์ประมง การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectปลาทูน่าen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์แช่เยือกแข็งจากเศษเนื้อปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยผักen_US
dc.typeงานวิจัยen_US
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหารen_US
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
license.html118 BHTMLView/Open
143756.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.